Kwaliteit

 

Een sterk kenmerk van Vuurrood is dat wij met veel interactie werken en trainingen op maat geven, dat wil zeggen toegespitst op de wensen en het karakter van de betreffende onderneming/instelling en branche. Op deze manier worden de lesplannen, de begeleiding en het advies gevormd om de veiligheid zo optimaal en effectief mogelijk te integreren in het bedrijf. Bij herhalingscursussen wordt het lesplan aan de hand van een intake-gesprek en/of historie uit ons eigen klantendatabase aangepast.


We werken met gespecialiseerde, hoog gecertificeerde instructeurs die plezier hebben in het vak. Het aantal instructeurs dat tot de beschikking van Vuurrood staat, is groeiende en geeft garantie voor de groei voor de veiligheid door heel Nederland.

  

Directeur de heer Benny Laduk: "Sommige opleiders vinden dat bijvoorbeeld een BHV cursus veel goedkoper en sneller kan. Het zou volgens hun onnodig veel tijd in beslag nemen en ze omschrijven het als  'om aan uw verplichting te kunnen voldoen'. Maar wij van Vuurrood Veiligheid zijn er van overtuigd dat als het om veiligheid gaat, men niet spreekt over een verplichting maar een levensstijl die je wilt integreren. Het gaat tenslotte om de veiligheid van mensenlevens.

 

In onze opleidingen wordt alles wat nodig is om te weten op het gebied van veiligheid behandeld op een leerzame en didactische manier door hoog gecertificeerde instructeurs. Vuurrood werkt o.a. volgens de richtlijnen van Kiwa, First Aid International™, NIBHV, Nikta, NNR en NEN 4000. Daarom staan wij voor:

Onze kwaliteit, is uw veiligheid!

  

Als u een bedrijf zoekt dat kwalitatief hoogwaardige cursussen en trainingen op het gebied van de veiligheid verzorgt en ook nog tegen aantrekkelijke prijzen, dan bent u bij Vuurrood Veiligheid aan het goede adres.