Onze organisatie 

 

Vuurrood Veiligheidsopleidingen is in Nederland, als het om bedrijfsveiligheid gaat, al een aantal jaar gefocust op veiligheid en staat voor kwaliteit. We bieden een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan en ook Eerste Hulp trainingen voor particulieren. Bij Vuurrood kunt u terecht voor o.a. Arbo-verplichte opleidingen en trainingen door heel Nederland en InCompany. Zoals bijvoorbeeld Bedrijfshulpverlening (BHV), Veiligheids Checklist Aannemers (VCA) of EHBO. Oefen de BHV ook met levensechte situaties met de Vuurrood Vuur Container. Een volledig overzicht van onze opleidingen/cursussen en trainingen kunt u verder op onze website vinden.


altDaarnaast geeft Vuurrood Veiligheidsopleidingen ook advies, begeleiding en implementatie van bijvoorbeeld een RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie).

In onze online webshop wordt een scala van preventiemiddelen aangeboden.

 

Vuurrood verdeelt haar diensten in een aantal categorieën:   EHBO          BHV / VCA      Communicatie   Ontruiming      Advies &        Webshop
                                                                                              Begeleiding


In onze opleidingen wordt alles wat nodig is om te weten op het gebied van veiligheid behandeld op een leerzame en didactische manier door hoog gecertificeerde instructeurs. Vuurrood werkt o.a. volgens de richtlijnen van First Aid International™, NIBHV, Oranje Kruis, DAN, NNR en NEN 4000. Daarom staan wij voor:

Onze kwaliteit, is uw veiligheid!


Als u een bedrijf zoekt dat kwalitatief hoogwaardige opleidingen/cursussen en trainingen op het gebied van de veiligheid verzorgt en ook nog tegen aantrekkelijke prijzen, dan bent u bij Vuurrood Veiligheidsopleidingen aan het goede adres!"


Partners

First Security Events (FSE) en Vuurrood hebben hun krachten gebundeld op het gebied van Beveiliging, Veiligheidsopleidingen met een Opleidingscentrum te Zoetermeer. Vanaf 2009 is Vuurrood Veiligheidsopleidingen een samenwerking aangegaan met Rutrans Brandbeveiliging voor de verkoop en jaarlijkse onderhoud van preventiemiddelen. Daarnaast heeft Vuurood ook een samenwerkingsovereenkomst met BHVNederland voor de certificering van uw BHV cursus. Tevens is Vuurrood uitvoerend bedrijf voor online cursusaanbieder BHVNederland. Lees meer...