Onze organisatie 

 

Vuurrood Veiligheid is in Nederland, als het om bedrijfsveiligheid gaat, al een aantal jaar gefocust op veiligheid en staat voor kwaliteit. We bieden een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan en ook Eerste Hulp trainingen voor particulieren. Bij Vuurrood kunt u terecht voor o.a. Arbo-verplichte opleidingen en trainingen door heel Nederland en InCompany. Zoals bijvoorbeeld Bedrijfshulpverlening (BHV), Veiligheids Checklist Aannemers (VCA) of EHBO. Oefen de BHV ook met levensechte situaties met de Vuurrood Vuur Container. Een volledig overzicht van onze opleidingen/cursussen en trainingen kunt u verder op onze website vinden.


altDaarnaast geeft Vuurrood Veiligheid ook advies, begeleiding en implementatie van bijvoorbeeld een RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie).

In onze online webshop wordt een scala van preventiemiddelen aangeboden.

 

Vuurrood verdeelt haar diensten in een aantal categorieën:   EHBO          BHV / VCA      Communicatie   Ontruiming      Advies &        Webshop
                                                                                              Begeleiding


In onze opleidingen wordt alles wat nodig is om te weten op het gebied van veiligheid behandeld op een leerzame en didactische manier door hoog gecertificeerde instructeurs. Vuurrood werkt o.a. volgens de richtlijnen van First Aid International™, KIWA, NIKTA, NIBHV, Nederlandse reanimatie raad (NRR) en NEN 4000. Daarom staan wij voor:

Onze kwaliteit, is uw veiligheid!

Als u een bedrijf zoekt dat kwalitatief hoogwaardige opleidingen en trainingen op het gebied van de veiligheid verzorgt en ook nog tegen aantrekkelijke prijzen, dan bent u bij Vuurrood Veiligheid aan het goede adres. Concepten van Vuurrood zijn onder andere eerstehulpinternationaal.nl , bhv-events.nl en basispreventie.nl

Partners in diensten

Op het gebied van brandbeveiliging, preventiematerialen en jaarlijkse onderhoud hiervan maar ook voor de beveiliging opleiding heeft Vuurrood Veiligheid haar krachten gebundeld met diverse gecertificeerde bedrijven.Met deze bedrijven kunnen wij kwaliteit garantie en certificeringen waarborgen. Wij zijn uw aanspreekpunt om op het gebied van veiligheid al uw eisen en wensen te kunnen vervullen en onderhouden. Vanaf begeleiding voor de gebruikersvergunning, een bedrijfshulpverlening plan, of technische tekeningen tot de uitvoer van de jaarlijks continuïteit.

Door heel Nederland

De diensten en producten van Vuurrood bieden wij aan in heel het land, maar ook voor opdrachtgevers met een andere taal of nationaliteit.Vuurrood verzorgd op dit moment zo’n zes à zeven cursussen per twee weken door heel Nederland op vaste inlooplocaties. Doordat Vuurrood de opleidingen verzorgt van online cursus aanbieders biedt dit voor al onze cursisten het voordeel dat wij door heel Nederland inloop cursussen aanbieden. We werken met gespecialiseerde en hoog gecertificeerde instructeurs. Het aantal instructeurs dat tot beschikking van Vuurrood staat, is groeiende en staat garant voor de groei van de veiligheid door heel Nederland.

Den Haag

Vuurrood heeft op het gebied van Beveiliging en Veiligheidsopleidingen een training centrum in de Binckhorst te Den Haag. Dit is dichtbij de snelweg A12 en het Prins Clausplein aansluitend aan A4 en A13. Tevens zijn wij ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In ons nieuwe opleidingscentrum kunnen de cursisten praktijkervaring opdoen en realistisch trainen met de aanwezige oefenobjecten. Ook hebben wij hier onze showroom met preventiematerialen waar wij de nieuwste technieken op de markt laten zien voor het waarborgen van de veiligheid.Bij ons opleidingscentrum is ook het Vuurrood hoofdkantoor. Wij hebben hier een gebouw van circa 1000 m2, waarvan 750 m2t.a.v. maatwerk in ontruiming en communicatie / agressie trainingen. Hiernaast hebben we een buitenoppervlakte van 1500 m2onder andere ingericht met de Vuurrood Vuur Containers / aanhangers / carrousels. Vanuit Den Haag bieden wij samen met partners o.a. vervoerservice, beveiliging, brandwachten en EHBO diensten bieden wij ook een totaalpakket aan voor evenementenondersteuning.

Vuurrood VUUR containers en aanhangers

Om oefeningen zo realistisch mogelijk uit te voeren is Vuurrood Veiligheid in het bezit van diverse vuur containers en aanhangers welke op locatie bij o.a. In Company opleidingen ingezet kunnen worden. Deze mobiele oefencentrums hebben alles in zich zoals een statisch BHV oefencentrum dat ook heeft. Er zijn gangenstelsels, brandhaarden en alle componenten die een gebouw ook heeft zoals noodverlichting, toedraaiende en afdraaiende deuren, blustoestellen, rook in elke willekeurige ruimte. Ook op locatie voorzien wij alle cursisten van de nodige persoonlijke beschermmiddelen zoals kleding, handschoenen, helm en veiligheidsbril. Indien gewenst kunnen wij in deze mobiele trainingscentrums een brandmeldinstallatie met ontruimingsalarm, sprekende slachtofferpoppen en reanimatieapparatuur toevoegen, wat de praktijk van een ongeval realistisch nabootst met het onverwachtse. In de oefencentrums kan met allerlei blusmiddelen geblust worden.

Verkoop en onderhoud

Vuurrood Veiligheid werkt samen met diverse importeurs en groothandels van preventiematerialen waardoor de kwaliteit, prijsverhouding die wij aanbieden zeer aantrekkelijk is.Wij leveren verbandtrommels, AED’s, brandblussers, noodverlichting, brandmeldcentrales en alarmering communicatie middelen. De montage en onderhoud wordt uitgevoerd door een NCP erkend onderhoudsbedrijf en specialist in de ruimste zin van het woord op het gebied van brandbeveiliging en brandpreventie. Hiermee kan Vuurrood u een totaalpakket aanbieden van de veiligheid onderhoudsverplichtingen voortvloeiende uit het logboek van uw onderneming.

Vuurrood lespakket en certificering op BHV en EHBO

Voor de Vuurrood bedrijfshulpverlening opleidingen heeft Vuurrood in 2012 vanuit haar eigen

drukkerij de eerste druk van een BHV (bedrijfshulpverlening) lespakket op de markt gebracht . Deze

heeft vervolgens de Kiwa certificering behaald waardoor Vuurrood hierdoor het “Keurmerk Erkende

Opleiding” mag voeren. Met het keurmerk toont Vuurrood aan dat de opleidingen van een kwalitatief

hoog niveau zijn. Het lespakket bestaat onder andere uit een BHV lesboek of een BHV lesmap en

een praktijkgericht interactief lesplan. De vervolg opleiding Bedrijfshulpverlening BHV Ploegleider

Coördinator (operatief) en de opleiding BHV Hoofd bedrijfshulpverlening hebben ook een eigen

Vuurrood lesboek.

Daarnaast is Vuurrood al jaren door First Aid International, NIKTA en de Nederlandse Reanimatie

Raad (NRR) erkend in de onderdelen EHBO (Eerste Hulp bij Ongevallen), Bedrijfshulpverlening BHV,

reanimatie en AED. Ook per branche hebben wij de mogelijkheid tot gerichte certificering aan te

bieden zoals Acute Zorg, Kind en Omgeving, Kraamzorg, personenvervoer, agressie, petrochemie,

evenementen zorg of First Responder. Deze erkenning van certificering zijn wereldwijd en staan

garant voor een cursus waarin u leert om een incident met slachtoffers of brand zo optimaal mogelijk

actie te kunnen ondernemen.

We zijn altijd in de proeftijd van onze E-learning modules (Online, elektronisch en virtuele theorie

cursus) voor verschillende opleidingen, denk hierbij aan BHV E-learning, EHBO E-learning en VCA E-
learning. Omdat deze met de technieken van tegenwoordig ieder jaar worden verbeterd en uitgebreid!
 

Graag zou ik een afspraak met u willen maken om te bespreken wat Vuurrood Veiligheid voor uw

onderneming zou kunnen betekenen met de Vuurrood werkwijze.