Reanimatie + AED

 

altDeze cursus leidt op voor de certificaten "Basale Reanimatie" en "Bediener Automatische Externe Defibrilator (AED)". De opleidingen worden gegeven overeenkomstig de voorschriften van het Nederlandse Reanimatieraad, First Aid International en het Oranje Kruis.
De Vuurrood EHBO opleidingen zijn bestemd voor degene, die in voorkomende gevallen op verantwoorde wijze eerste hulp wil verlenen aan een medemens die een hartstilstand krijgt. Hij/zij is na het volgen van de opleiding in staat de veiligheid te waarborgen, een hartstilstand te herkennen, professionele hulp in te schakelen en het slachtoffer op de juiste wijze te reanimeren en de AED op de juiste wijze te bedienen.

 

Cursus inhoud

In een dagdeel wordt u uitgelegd wanneer en hoe te reanimeren volgens de reanimatierichtlijnen 2011. U gaat dit oefenen op een reanimatiepop en in combinatie met een AED apparaat. 

 

Cursusduur

1 dagdeel, 4 uur 

Keurmerk: Nederlandse Reanimatie Raad (NRR)

Cursustijden: zie online cursuskalender (bij InCompany maatwerk mogelijk)


Beginsituatie

Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

 

Toetsing en certificering

Gedurende de dag wordt u beoordeeld op uw handelingen. De cursus wordt afgesloten met een praktijktoetsing volgens de Nederlandse Reanimatie Raad. De cursist krijgt na behalen van de toetsing een bij een positief resultaat een Reanimatie + AED-certificaat.


Locatie

Een van de Vuurrood-opleidingscentra of desgewenst op eigen locatie (InCompany). Bekijk de verschillende locaties door heel Nederland via het online inschrijfproces.

 

Aantal deelnemers

Maximaal 6 personen per instructeur.

 

Mee te nemen

Gesloten schoeisel, gemakkelijk zittende kleding en een geldig legitimatiebewijs.

 

Leeftijd

Minimaal 16 jaar oud

 

Richtprijs inloopcursus

Reanimatie + AED opleiding 1 dagdeel vanaf €130,- excl. BTW per cursist. (geen extra kosten)

Dit is inclusief:
·          locatie voor theorie- en praktijklessen
·          lesmateriaal
·          examengelden en certificaat
·          instructeurs 
·          koffie / thee

 

Datum/data

Zie de online cursuskalender voor de verschillende data. InCompany is in overleg vast te stellen. Avonden en weekenddagen zijn ook mogelijk.