Preventie-event service 

 

Tijdens evenementen

Indien u een evenement organiseert bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw gasten. Bij evenementen wordt soms vergeten dat men aan strikte eisen van de brandbeveiligingsverordening moet voldoen.

Deze verordening is gestoeld op de Brandweerwet en regelt de brandveiligheid van objecten die geen bouwwerk zijn. Voorbeelden daarvan zijn campings, feesttenten, een varende restaurantboot of een braderie.

Om uw evenement veilig laten te verlopen verhuren wij alle producten en middelen die u daar voor nodig hebt zoals bijvoorbeeld brandblussers. 


Brandblussers

Wij verzorgen uw tijdelijke locatie van goedgekeurde brandblussers. Deze zijn per stuk per dag, per weekend of per week te huur. U betaalt een kleine huurprijs, bij daadwerkelijk gebruik betaalt u het hervullen.

 

Noodsignalering, noodverlichting en/of digitale vluchtroute-tekeningen

Wij voorzien uw feestlocatie van tijdelijke signalering. Noodsignalering is per dag, per weekend of per week te huur.

 

Beveiliging

- Evenementenbeveiliging

- Toezichthouders brandveiligheid (brandwacht)

Bij brandgevaarlijke activiteiten in te zetten of als wachtdienst bij evenementen (theater etc).

 

Toezichthouders EHBO met AED

Gediplomeerde EHBO’ers die de beschikking hebben over een AED (hartmonitor) die zeer zeker niet mag ontbreken bij grote (sport)evenementen. U kunt ook een gehele EHBO-post inhuren.

 

Externe hulpverlening voertuigen

Indien noodzakelijk kan Vuurrood deze paraat laten staan.

 

Wilt u gebruik maken van een preventie service dienst van Vuurrood Veiligheidsopleidingen. Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.